Modelbouwshows en -tentoonstellingen

Op deze site wil ik proberen een accuraat overzichtje te presenteren van modelbouwshows, -tentoonstellingen en beurzen.

 

  • Allereerst is daar de NAMAC, Nederlandse Algemene MiniatuurAuto Club, die tweemaandelijks een grote beurs houdt in de Euretco-gebouwen in Houten. Evenwel hebben die al lang last van beperkende maatregelen door de overheid ingesteld inzake virusbesmettingen. Check hun website voor de eerstvolgende beursdatum. Onderstaand een impressie-filmpje.

  • Op een iets kleinere schaal, maar wel een absolute aanrader die in het rijtje zéker thuishoort, en wat regionaler van opzet, is de Modelautobeurs in Joure. Deze wordt weer gehouden op 10 september 2022 a.s.

  •  Het blad "Modelauto" publiceert online overigens een agenda met verscheidene beurzen en tentoonstellingen. Deze zal vrijwel altijd accuraat zijn o.b.v. geldende beperkingen, dus raadpleeg die agenda vooraleer je voornemens bent een beurs te bezoeken:

Nog een agenda voor modelbouw-activiteiten is deze: de Modelbouw-agenda van de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers:   https://modelbouwers.nl/evenementennew.php

MODELBOUWSHOW LEEK, 24 september 2022 a.s.

Gelukkig, het lijkt erop dat deze modelbouwshow doorgang kan vinden, en deze beurs is de opvolger van de beurs die in Drachten werd gehouden. Wanneer het allemaal mee-zit wil ik mij hier als deelnemer neerzetten met enkele van mijn zelfgebouwde / verbouwde schaalmodellen. Dus: duimen maar dat er geen nare overheidsmaatregelen zullen zijn tegen die tijd!
Onderstaand de link naar de betreffende info-pagina:

http://www.wbevenementen.eu/evenement/modelbouwmarkt-leek/


Maak jouw eigen website met JouwWeb